Пакетажни машини за пелети и гранулиран фураж , охладители
 
Фърст България предлага пакетажни машини, охладители за пелети или гранулиран фураж ,шнекови транспортьори, лентови транспортьори, бункерни съдове и елементи за изграждане на производствения процес на пелети или гранулиран фураж.
Пакетиращи машини: Предлагаме полуавтоматични пакетажни машини с електронна везна и дигитално регулируемо пълнене от 5 до 25 кг/чувал и от 5 до 50 кг/чувал (торба).
Моделите пакетажни машини Д-50 и Д-100 се предлагат със залепващо устройство за полиетиленови чували (виж видеото) или с шевно устройство за чували от плат (зебло). Машините са обурудвани със собствен въздушен компресор и приемен бункер за суровината както и с лентов транспортьор за отвеждане на затворените чували (торби). Подходящи са за пакетиране на пелети и всякакви зърнени култури, пелети и гранулиран фураж.
 
правопоточен охладител с вибросито 1-8 т/час
охладител с вътрешен барабан 400 - 700 кг/час
 
пакетираща машина 5-25 кг/чувал (торба)
пакетираща машина 5-50 кг/чувал (торба)
 
Предлаганите охладители са с работен капацитет от 400 кг/час до 8 тона/час и се отличават с опростена конструкция и обслужване. Всички охладители се предлагат с ръкавни прахоуловители. Гранулите (пелетите или гранулирания фураж) се охлаждат с въздушен поток като дребните прахообразни частици се отделят през сито и се отвеждат в прахоуловител.
Поради нарастналия интерес към използуването на мобилни инсталации за вторична преработка на биосуровини, Фърст България ™ извършва и преустройство на специализирани транспортни средства, което е свързано със специфичните изисквания на клиента за изпълнение на различни функционалности, вкл. механични , електромеханични и специализирани (по индивидуален проект) уникални инженерингови решения.
 
Ако имате въпроси или се интересувате от предлаганите охладители за гранули, пакетиращи машини или от преустройство на специализирано транспортно средство - моля свържете се с нас.
 
Copyright © 2005-2018 FIRST BULGARIA ™