Роторни (барабанни) дробилки за производство на чипс -чипъри
 
 
Роторните дробилки за чипс са предпочитани пред ножовите (дискови) дробилки при обработката на по-големи обеми дървесина. Принципът им на работа е представен по-долу:
Лентов транспортьор пренася суровината до въртящите се, захващащи зъбни барабани, които я подават към режещите ножове изработени от високолегирани стомани, които я раздробяват. Раздробената суровина се калибрира през сито до размер 10-25 мм х 3-5 мм. чипс и се изхвърля на отвеждащата лента, който го транспортира от своя страна до отвеждащия лентов транспортьор. На видеоклипа е показана роторна дробилка за чипс Б-18 в действие и товаренето на чипса в транспортно средство. Предлаганите от нас дробилки са напълно окомплектовани и включват: подаващ лентов транспортьор (опция - метална лента -основен агрегат с отвеждаща лента-отвеждащ лентов транспортьор и командно табло. Предлагаме също така: транспорт до клиента, монтаж, пуск в експлоатация и обучение на персонала.
 
опция - захранващ транспортьор с метална лента
 
Показаната на видеоклипа горе роторна дробилка Б-18 е с основен двигател 110 KW и е доставена, монтирана и пусната в експлоатация от Фърст България ™ в Родопите. Дробилката е с капацитет 15-20 тона/час и обработва суровина с диаметър до 250 мм.
Показаната на видеоклипа горе роторна дробилка Б-16-6 е с основен двигател 55KW и е доставена и монтирана в линия за производство на пелети с капацитет 1 тон/час на Фърст България ™. Дробилката е с капацитет 6-7 тона/час и обработва суровина с диаметър до 200 мм. На снимката вдясно е показан резултатът от тестовото дробене с роторна дробилка Б-16-6 калибриран чипс с дължина 10-20 мм и дебелина 3-5 мм. който е готов за директно сушене.
 
Роторна (барабанна) дробилка за калибриран дървесен чипс - принцип за работа
По-долу в таблицата са представени общите показатели на предлаганите от нас роторни дробилки.
 
модел
 
 
Б - 13
 
двигател
 
 
30 KW
 
макс. диаметър на входящата суровина
 
130 мм
 
производителност
 
2-3 тона/час
 
модел
 
 
Б - 15
 
двигател
 
 
45+7,5 KW
 
макс. диаметър на входящата суровина
 
150 мм
 
производителност
 
3-5 тона/час
 
модел
 
 
Б - 16 (6 ножа)
 
двигател
 
 
55+9,2 KW
 
макс. диаметър на входящата суровина
 
200 мм
 
производителност
 
7-10 тона/час
 
модел
 
 
Б - 18
 
двигател
 
 
110 + 12,5 KW
 
макс. диаметър на входящата суровина
 
230 мм
 
производителност
 
15-20 тона/час
 
 
Всички предлагани от Фърст България ™ роторни дробилки за чипс са със CE certificate (Европейски сертификат) и са сертифицирани съгласно следните директиви на ЕС: Machinery Directive 2006/42/EC и Low Voltage Directive 2006/95EC.
Ако имате въпроси или се интересувате от предлаганите роторни дробилки за производство на дървесен чипс , - моля свържете се с нас.
 
Copyright © 2005-2019 FIRST BULGARIA ™