Линия за производство на пелети 2-3 тона/час
 
Представяме ви видео на част от линия за производство на пелети с производителност 2-3 тона/час изработена по СРМ технологии.
Линията включва 2 рингови пелет преси Р 508- М , работещи в паралелен режим, което позволява непрекъснат процес на производството на пелети. При необходимост от извършване на профилактика на едната пелет преса, другата може да продължи да работи. Двете пелет преси са с индивидуален контрол на управлението. Моля изчакайте видеото да се зареди или го вижте в YouTube.
Произведените по СРМ технологии пелет преси имат определени предимства в сравнение с другите рингови пелет преси. В тях се прилагат върхови технологични решения както при проектирането, така и при качеството на изработката.
За разлика от някои производители от Европа и Азия, които обявяват параметри на производителност на пелет - пресата и износоустойчивост на матрици и ролки, базиращи се на производството на пелети от сравнително "мека" целулоза , включително мека дървесина, производителите на пелет преси от серия Р - М предоставят точна информация за производителността и износоустойчивостта на основните натоварени елементи (матрици, ролки) съобразно всеки заявен тип суровина.
Демонстрираната по-горе работа на паралелно работеща двойка пелет преси Р-508 М е от технологична линия за производство на пелети с капацитет 3 тона/час.
 
Ако имате въпроси или възнамерявате да закупувате нова рингова пелет преса за производство на горивни пелети , - моля свържете се с нас.
 
Copyright © 2005-2018 FIRST BULGARIA ™