Линии за пелети: 350 - 500 кг/час
 
Фърст България (First Bulgaria ™) предлага линии за производство на пелети с капацитет 350 кг./час и 500кг./час от дървесни отпадъци - изрезки, трици и др. от дървообработващи цехове, гатери и мебелни цехове, а така също и линии с капацитет 0,5-0,7 т./час от дървесина с висока влажност - 40-45%.
Всички машини в линиите за производство на пелети с капацитет 350 - 500 - 700 кг/час са със сертификат за съответствие с Директивите на ЕС (CE certificate) и са нови. Не предлагаме стари ръждясали железа втора употреба. Основните машини отделящи прахово замърсяване са снабдени с прахоуловители за намаляване на запрашеността на работното помещение.
Осигуряваме проектиране, доставка, монтаж на линиите, гаранционен и следгаранционен сервиз, както и резервни части и консумативи (ножове за дробилките за чипс, чукове и сита за чуковата мелница, матрици и ролки за пелет пресата и т.н.).
 
Линия за производство на пелети 350-500 кг/час от дървесни отпадъци - изрезки (капаци),трици, и др.
 
Всяка линия за производство на пелети се проектира индивидуално и се изпълнява в конфигурация и с машини по избор на клиента. В случай, че разполагате с някои компоненти - шнекове, бункери, дробилка или др. сме готови да само доставим машините, които са ви необходими.
* Линиите могат да бъдат инсталирани под наш контрол (шеф-монтаж) при желание на клиента, като осигуряваме и технологично ноу-хау за производсвото на пелети от различни типове целулоза (дървесина и т.н.). Сроковете на инсталация, при монтаж, и предварително осигурени от клиента помещения и електрозахранване са в рамките на 3-5 дни в зависимост от района на България, в който ще бъде инсталирана линията, нейната конфигурация и въведена в експлоатация.
* Сроковете на доставка не надхвърлят 90 дни от сключване на договор.
 
Ако имате въпроси или възнамерявате да произвеждате пелети , - моля свържете се с нас.
 
Copyright © 2005-2019 FIRST BULGARIA ™